Ask me your questions

Waar kan ik parkeren?

Bij The Anthony hebben wij een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Deze dien je op voorhand te reserveren via onze receptie. De kosten van een parkeerplek zijn €25 per nacht. Wil jij een plekje bij ons reserveren? Bel dan naar 030 227 2975 of mail naar welcome@theanthony.nl. Vergeet niet jouw kenteken door te geven! De slagboom bij de parkeerplaats scant jouw kenteken waardoor je kan inrijden. Ook krijg je een QR code toegestuurd voor jouw entree, mocht de kentekenscanner niet werken.

Hoe ver is het naar het centrum?

Vanaf The Anthony Hotel ben je met 15 minuten lopen bij Hoog Catherijne, waarmee je direct in het centrum bent. Mocht dit net iets te ver zijn, dan kan je bij ons ook fietsen huren voor €16 per dag. Kom bij aankomst in het hotel even langs de receptie en dan kijken wij graag welke fietsen er nog beschikbaar zijn. Je kan deze niet op voorhand reserveren. Verblijf je voor langer dan een maand? Dan kan je bij ons ook een fiets huren voor €35 per maand. 

Kan je het ontbijt nog later bijboeken?

Het ontbijt kan je tijdens het maken van een reservering alvast bijboeken. Mocht je het nog niet helemaal zeker weten, dan kan je jouw ontbijt altijd nog bijboeken bij aankomst in het hotel. De kosten voor ons ontbijt bedragen €19,50 per persoon. 

Kunnen wij iets regelen bij een speciale gelegenheid?

Bezoeken jullie ons hotel voor een feestelijke gelegenheid? Dat denken wij graag mee in de mogelijkheden. Zo kunnen wij jullie kamer versieren met ballonnen en rozenblaadjes. Willen jullie graag een heerlijke fles prosecco op de kamer? Ook dit is mogelijk. Heb jij zelf iets in gedachte? Neem dan contact op met onze receptie via welcome@theanthony.nl of bel naar 030 227 2975. Wij informeren je graag of de mogelijkheden en de bijhorende prijzen.

Early check-in / late check-out

Wil jij lekker uitslapen en later uitchecken dan normaal? Dan kan op basis van beschikbaarheid. De kosten hiervoor bedragen €10 en dit is mogelijk tot maximaal 13u ’s middags. Een late check-out moet op voorhand gereserveerd worden via onze receptie. Mail hiervoor naar welcome@theanthony.nl of bel naar 030 227 2975. Het is bij ons helaas niet mogelijk om een early check-in aan te vragen. Indien je eerder bij het hotel bent en jouw kamer al klaar is, checken wij jou met alle plezier eerder in. Dit kunnen wij echter niet op voorhand garanderen. Wel is het altijd mogelijk om alvast jouw bagage bij de receptie achter te laten. Zo kunnen jullie de stad verkennen.

Kan ik tijdens mijn verblijf een fiets huren?

Bij The Anthony Hotel verhuren wij fietsen op zowel dagelijkse als maandelijkse basis. Wil jij een dag op pad met de fiets? Dan kan je deze bij de receptie huren voor €16. Verblijf je langer bij ons en wil je voor een hele maand een fiets huren? Dan kan dit voor €35 per maand. Het is niet mogelijk om een fiets op voorhand te reserveren. Kom bij aankomst even langs onze receptie en dan kijken wij graag  met je mee naar de beschikbare fietsen.

Heeft The Anthony een restaurant?

Zin om bij ons een hapje te eten? In onze Brasserie MONK bieden wij alle mogelijkheden voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel. Kijk op onze Brasserie MONK pagina voor het menu en reserveer hier ook je tafel.

Verkopen wij cadeau vouchers?

Wil jij iemand een overnachting of diner bij ons cadeaudoen? Dat kan zeker! Op onze homepagina vind je rechtsonderin een logo die jou naar Gifty leidt. Onze partner om een cadeaubon te kopen. Je kan ook bij ons in het hotel een fysieke giftcard kopen. We denken graag met je mee.

Bieden wij bij The Anthony roomservice?

Wij bieden bij The Anthony niet standaard roomservice. Wel mag je altijd bij ons in de bar iets bestellen en dit mee naar je kamer nemen. Mocht je wel gebruik willen maken, vraag het dan even aan ons receptie team en we denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Hebben wij bij The Anthony sportfaciliteiten?

Ons hotel beschikt niet over een sportschool. Mocht je graag sportief bezig blijven tijdens jouw verblijf, dan adviseren onze receptie medewerkers jou graag over de verschillende sportscholen in de buurt en de mooiste hardlooproutes.

Is ons hotel rolstoeltoegankelijk?

Ons hotel is gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk. Via de zijkant van de parkeerplaats kan je het restaurant betreden via een rolstoelvriendelijke deur. Ook hebben wij in het hotel een lift en invalidetoilet op de begane vloer. Sommige van onze hotelkamers zijn uitsluitend via de trap betreedbaar of hebben een trap in de kamer zelf. Mocht jij gebruik maken van een rolstoel en graag bij ons langs willen komen, geef dit dan aan in jouw boeking zodat we rekening kunnen houden met de kamer waarin jij zal overnachten.

Zijn huisdieren toegestaan in het hotel?

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in ons hotel.

Boeken
Nederlands