Informatie voor en tijdens jouw verblijf

Wij kijken ernaar uit om jullie in ons voormalige klooster te mogen verwelkomen!

Bij The Anthony Hotel dragen we ondanks alle versoepelingen nog steeds grote zorg voor de veiligheid van onze gasten en werknemers. Te allen tijde zullen wij dan ook de maatregelen volgen zoals opgegeven door de overheid en het RIVM.

Bereikbaarheid

The Anthony is gelegen op 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS en is zeer goed te bereiken middels het OV.

Kom je liever met de auto? Dan is er een mogelijkheid om te parkeren op ons eigen terrein. Voor onze parkeerplaatsen rekenen wij een bedrag van € 25,00 per nacht. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats? Neem dan contact met ons op om een plaats te reserveren. De parkeerplaats is beschikbaar van 15:00 op de dag van aankomst tot 13:00 op de dag van vertrek. Indien je geen parkeerplaats hebt gereserveerd kan het zijn dat onze plekken vol zijn. In dat geval adviseren we je te parkeren bij de Parkeergarage Kop van Lombok dat op iets meer dan 5 minuten loopafstand van het hotel ligt.

Locatie

Wist je dat Lombok bekend staat om zijn geur- en kleurrijke winkeltjes, karakteristieke en sfeervolle straatjes, geheime pareltjes en hippe hotspots? Loop lekker de wijk in en laat je verrassen!

Brasserie MONK

In het hotel bevindt zich onze Brasserie MONK. Kom hier genieten van een heerlijke uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner. Wij staan voor jullie klaar! Willen jullie een tafeltje reserveren? Kijk op onze brasserie MONK pagina of neem contact met ons op.

Betalingen

The Anthony Hotel en Brasserie MONK is cashless, wat betekent dat er alleen met pin en/of creditcard betaald kan worden.

Annuleringsvoorwaarden

Flexible rate

Heb je bij ons geboekt met een flexible rate? Dan is de reservering tot 24 uur voor aankomstdatum kosteloos te annuleren of te verplaatsen. Dit betekent de dag voor aankomst voor 15:00 uur.

Als voorbeeld: heb je geboekt voor 21-11-21 dan mag je de reservering annuleren tot 15:00 uur op 20-11-21.

Non-refundable rate

Heb je bij ons geboekt met een non-refundable rate? Dan is de reservering geboekt voor een voordeliger tarief met de voorwaarde dat deze niet gewijzigd of geannuleerd kan worden.

Helaas is het dus ook niet mogelijk om deze reservering te annuleren en het geld terug te krijgen of deze kosteloos te verplaatsen. Een positieve test op covid-19 is hier ook geen uitzondering op.

Heb je deze reservering niet direct bij ons geboekt? Dan zullen de annuleringsvoorwaarden gelden zoals opgegeven door de desbetreffende partij.