Informatie voor en tijdens uw verblijf

Bij The Anthony Hotel dragen we ondanks alle versoepelingen nog steeds grote zorg voor de veiligheid van onze gasten en werknemers. Te allen tijde zullen wij dan ook de maatregelen volgen zoals opgegeven door de overheid en het RIVM.

 
Brasserie MONK

Onze Brasserie MONK is weer geopend. Kom genieten van een heerlijke uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner. Wij staan voor jullie klaar! In ons gehele hotel zijn helaas geen honden toegestaan

Parkeren

The Anthony beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het hotel. Deze zijn te reserveren. We vragen je vriendelijk om dit via telefoon of e-mail te doen. De kosten voor een parkeerplaats zijn 25 euro per nacht. De parkeerplaats is dan beschikbaar van 15:00 op de dag van aankomst tot 13:00 op de dag van vertrek. Indien je geen parkeerplaats hebt gereserveerd kan het zijn dat onze plekken vol zijn. Dan kun je terecht bij parkeergarage de Kop van Lombok, op 10 minuten lopen van het hotel.

Fietsen

Bij The Anthony kun je jouw fiets op eigen risico parkeren voor of achter hotel. The Anthony beschikt ook over huurfietsen, deze zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren bij de receptie.

Betalingen

The Anthony Hotel en Brasserie MONK is cashless, wat betekent dat er alleen met pin en/of creditcard betaald kan worden.

Annuleringsvoorwaarden

Flexible rate

Heb je bij ons geboekt met een flexible rate? Dan is de reservering tot 24 uur voor aankomstdatum kosteloos te annuleren of te verplaatsen. Dit betekent de dag voor aankomst voor 15:00 uur.

Als voorbeeld: heb je geboekt voor 21-11-21 dan mag je de reservering annuleren tot 15:00 uur op 20-11-21.

Non-refundable rate

Heb je bij ons geboekt met een non-refundable rate? Dan is de reservering geboekt voor een voordeliger tarief met de voorwaarde dat deze niet gewijzigd of geannuleerd kan worden.
Helaas is het dus ook niet mogelijk om deze reservering te annuleren en het geld terug te krijgen of deze kosteloos te verplaatsen.
Een positieve test op covid-19 is hier ook geen uitzondering op.

Heb je deze reservering niet direct bij ons geboekt? Dan zullen de annuleringsvoorwaarden gelden zoals opgegeven door de desbetreffende partij.

Huisregels The Anthony Hotel

Alle aanwijzingen van medewerkers van dit hotel, die verband houden met huisregels, dienen te worden opgevolgd. Klachten kunt u bij de bedrijfsleiding melden.

Gedurende alle omstandigheden respecteren wij uw privacy, echter zijn wij wel bevoegd uw kamer te betreden in geval van ‘’het niet naleven van ons huisreglement’’.

Het is niet toegestaan om kaarsen aan te steken in verband met brandveiligheid. Het beveiligingssysteem wordt direct geactiveerd.

Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de receptie en/of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in.

Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand.

Gebruik bij brand in geen geval de liften.

Bij het inchecken dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Inchecken kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. Minderjarige personen dienen altijd te worden vergezeld door een ouder/ verzorger (min. 18 jaar oud).

Het overleggen van een geldig legitimatiebewijs is verplicht. Indien de kamer is gereserveerd voor 2 personen, dienen beide een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Het is niet toegestaan om ongeregistreerde of andere hotelgasten op de kamer te ontvangen. Indien er wel andere gasten op de kamer worden aangetroffen, zal u per direct worden verzocht het hotel te verlaten.

Op diverse plaatsen binnen het hotel hangen camera’s, eenieder die zich in ons hotel bevindt stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan de autoriteiten.

Gevonden voorwerpen dient u in te leveren bij de receptie.

The Anthony Hotel Utrecht is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.

De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

Het is verboden om de nooduitgangen te gebruiken als normale in- en uitgangen

Eigendommen van het hotel dienen niet meegenomen te worden buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van The Anthony Hotel Utrecht kan men aansprakelijk gesteld worden voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten.

Het is verboden om verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben.

Tevens is het verboden lachgas te gebruiken en/of mee te nemen tijdens uw bezoek aan ons hotel. Indien wel lachgas op de kamer wordt aangetroffen, zal u per direct worden verzocht het hotel te verlaten.

Je dient geen overlast te veroorzaken voor een ander o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook.

Het is verboden om met meer dan het toegestane aantallen personen op de kamer te verblijven.

Het is verboden betaald gasten op de kamer te ontvangen ten behoeve van seksuele activiteiten.

Het is verboden te roken op de kamer, in de appartementen of in de publieke ruimtes. Dit betreft ook elektronische sigaretten, vapes en shisha. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt zijn wij genoodzaakt €150,- reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen de voorrijkosten van de brandweer van €275,- aan u worden belast.

Huisdieren zijn niet welkom bij The Anthony Hotel.

Je dient geen confetti te verspreiden op uw hotelkamer, wanneer wij dit aantreffen rekenen wij u hiervoor € 25,00 schoonmaakkosten.

Het is verboden kamer, meer dan wat redelijk is, vervuild achter te laten.

Het is verboden op eigen initiatief het verblijf te verlengen. Indien u wilt verlengen kan dat in overleg met onze receptie en tegen betaling van het geldende tarief. Uitchecken moet doordeweeks gebeuren voor 11.00 uur en op zaterdag en zondag voor 12.00 uur.

Boeken
Nederlands