Informatie voor en tijdens uw verblijf

Bij The Anthony Hotel dragen we ondanks alle versoepelingen nog steeds grote zorg voor de veiligheid van onze gasten en werknemers. Te allen tijde zullen wij dan ook de maatregelen volgen zoals opgegeven door de overheid en het RIVM.

 
Brasserie MONK

Onze Brasserie MONK is weer geopend. Kom genieten van een heerlijke uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner. Wij staan voor jullie klaar! In ons gehele hotel zijn helaas geen honden toegestaan

Parkeren

The Anthony beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het hotel. Deze zijn te reserveren. We vragen je vriendelijk om dit via telefoon of e-mail te doen. De kosten voor een parkeerplaats zijn 25 euro per nacht. De parkeerplaats is dan beschikbaar van 15:00 op de dag van aankomst tot 13:00 op de dag van vertrek. Indien je geen parkeerplaats hebt gereserveerd kan het zijn dat onze plekken vol zijn. Dan kun je terecht bij parkeergarage de Kop van Lombok, op 10 minuten lopen van het hotel.

Fietsen

Bij The Anthony kun je jouw fiets op eigen risico parkeren voor of achter hotel. The Anthony beschikt ook over huurfietsen, deze zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren bij de receptie.

Betalingen

The Anthony Hotel en Brasserie MONK is cashless, wat betekent dat er alleen met pin en/of creditcard betaald kan worden.

Annuleringsvoorwaarden

Flexible rate

Heb je bij ons geboekt met een flexible rate? Dan is de reservering tot 24 uur voor aankomstdatum kosteloos te annuleren of te verplaatsen. Dit betekent de dag voor aankomst voor 15:00 uur.

Als voorbeeld: heb je geboekt voor 21-11-21 dan mag je de reservering annuleren tot 15:00 uur op 20-11-21.

Non-refundable rate

Heb je bij ons geboekt met een non-refundable rate? Dan is de reservering geboekt voor een voordeliger tarief met de voorwaarde dat deze niet gewijzigd of geannuleerd kan worden.
Helaas is het dus ook niet mogelijk om deze reservering te annuleren en het geld terug te krijgen of deze kosteloos te verplaatsen.
Een positieve test op covid-19 is hier ook geen uitzondering op.

Heb je deze reservering niet direct bij ons geboekt? Dan zullen de annuleringsvoorwaarden gelden zoals opgegeven door de desbetreffende partij.

Boeken
Nederlands