The Anthony Hotel info

COVID-19 POLICY

Bij The Anthony Hotel dragen we grote zorg voor de veiligheid van onze gasten en werknemers. Zeker in deze onzekere tijden. Te allen tijde zullen wij dan ook de maatregelen volgen zoals opgegeven door de overheid en het RIVM.

Dit betekent dat naast het volgen van de basis maatregelen, wij extra aandacht hebben bij het reinigen van ons hotel. We hebben verschillende desinfectie zuilen verspreid in het hotel, welke onze gasten en medewerkers regelmatig kunnen gebruiken.

QR-code

Bij binnenkomst in het hotel vragen wij alle gasten naar een coronatoegangsbewijs, wat betekent een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel van corona.

Mondkapjes

Naast de QR-codes zijn alle gasten en personeel verplicht om een mondkapje te dragen wanneer zij zich verplaatsen door het hotel, vanaf zondag 28 november 2021. 

Brasserie MONK

Vanaf zondag 28 november 2021, is onze Brasserie MONK geopend vanaf 07:00 tot 17:00 uur. Kom genieten van een heerlijke uitgebreide ontbijt, lunch of borrel.

Heerlijk genieten van een uitgebreid diner? Dat kan! Wij zullen ons diner serveren op onze hotelkamers. Dit zullen wij volledig volgens de maatregelen doen zoals door de overheid aangegeven.

1.5 meter afstand

Vanaf zondag 28 november 2021 is het weer verplicht voor onze gasten en medewerkers om onderling 1.5 meter afstand te houden.

Contactmomenten

The Anthony Hotel is cashless, wat betekent dat er alleen met pin en/of creditcard betaald kan worden.

Annuleringsvoorwaarden

Flexible rate

Heb je bij ons geboekt met een flexible rate? Dan is de reservering tot 24 uur voor aankomstdatum kosteloos te annuleren of te verplaatsen. Dit betekent de dag voor aankomst voor 16:00 uur.

Als voorbeeld: heb je geboekt voor 21-11-21 dan mag je de reservering annuleren tot 16:00 uur op 20-11-21.

Non-refundable rate

Heb je bij ons geboekt met een non-refundable rate? Dan is de reservering geboekt voor een voordeliger tarief met de voorwaarde dat deze niet geannuleerd kan worden. Wil je deze reservering toch annuleren, neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Heb je deze reservering niet direct bij ons geboekt? Dan zullen de annuleringsvoorwaarden gelden zoals opgegeven door de desbetreffende partij.

Boeken
Nederlands