Laat je verrassen!

Reserveren

Achter onze hekken vind je gekke hoekjes, hoge plafonds, galerijen met glas in lood, oude houten balken, prachtige tuinen en een ruim 100 jaar oude kapel. Om maar een paar dingen te benoemen. Hier vind je authenticiteit, sfeer, intimiteit en zeer veel liefde. Liefde voor historie, architectuur en interieur. Liefde voor lekker eten & drinken, gastvrijheid en het vieren van het leven. Deze plek moet je een keer ervaren hebben!

Dompel je onder in de bijzondere beleving van ons oude klooster.
Geniet van de luxe, de rust,je gezelschap en de warme sfeer die jou omarmt zodra je de kloosterpoorten binnentreedt.

Bij ons kun je eten, logeren, werken, vergaderen, feest vieren of gewoon even aanwaaien. Voel je welkom bij ons. Wij verheugen ons op jouw komst.

Bij The Anthony Hotel hebben we een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplaats? Neem dan contact met ons op om een plaats te reserveren. Komt u met het openbaar vervoer? Wij zitten op loopafstand vanaf Utrecht Centraal Station. Tevens wandelt u zo in 15 minuten het centrum van de stad in. Samen met Brasserie MONK bieden wij citytrippers, internationale gasten en buurtbewoners een stijlvolle gelegenheid om samen te relaxen in een wel heel bijzondere ambiance.

Boeken
Nederlands